Работиме да ги направиме модерни

Денес е викенд и повекете од луѓето одмарат но како и секој викенд и овој ден сабота 17.10.2020 во нашето училиште Директорката заедно со мајсторите работат заедно , и ке работат и во недела ке интервенират во секој објект и во секоја просторија каде има потреба за поправка или изгеадба , ке ви покажеме оригиналните слики во која состојба се скалите каде се интервенира и ке ги видите како ке бидаат на крајот на интервенцијата.