Sot për vizitë në Gjimnazin tonë ishte Kryetarja e qytetit tonë Zonja Teuta Arifi e cila u njoftua se;
Ka filluar rikonstruimi i plotë i hapësirave të brendshme dhe klasave në Gjimnazin e Tetovës. Bëhet suvatimi i klasave, ndrimi i dyerve, dhe modernizimi i ndriçimit të shkollës, kurse ka përfunduar rregulllimi i oborrit të shkollës, bekatonizimi i parkingut si dhe rregullimi i hapësirës për konferenca! Punët janë në vazhdim, kurse deri më tani janë investuar 9 milionë denarë, dhe akoma më shumë priten të sigurohen me rebalansin e buxhetit të komunës së Tetovës! ✅