Sot për vizitë në Gjimnazin tonë ishte Kryetarja e qytetit tonë Zonja Teuta Arifi e cila u njoftua se;
Ka filluar rikonstruimi i plotë i hapësirave të brendshme dhe klasave në Gjimnazin e Tetovës. Bëhet suvatimi i klasave, ndrimi i dyerve, dhe modernizimi i ndriçimit të shkollës, kurse ka përfunduar rregulllimi i oborrit të shkollës, bekatonizimi i parkingut si dhe rregullimi i hapësirës për konferenca! Punët janë në vazhdim, kurse deri më tani janë investuar 9 milionë denarë, dhe akoma më shumë priten të sigurohen me rebalansin e buxhetit të komunës së Tetovës! ✅

Të nderuar nxënës , profesor dhe stafi administrativ ju njoftojmë se me datë 02.09.2020 kemi ndryshim në strukturën udhëheqëse të Gjimnazit tonë . Është bërë ndryshimi me sa vijon largohet nga posti U.D.Drejtor Prof.Nazif Shabani dhe zavendësohet me U.D.Drejtor:Prof.Teuta Llalla , ndryshime tjera nuk ka.

I deshirojmë suksese në menaxhim Drejtoreshës Teuta Llala në kushtet e jashtezakonshme shkaku i pandemise dhe njekohësisht falemdenrojmë ish Drejtorin. 

 

Me datë: 12.10.2020 vit filloi me sukses dezinfektimi i shkollës respektivisht i objektit qendror në çdo hapsyrë , dezinfektimi do të vazhdon edhe sot me datë: 13.10.2020 vit dhe do të bëhet dezinfektimi edhe ne objektet dhe hapsyrat tjera të shkollës që kanë ngelur pa u dezinfektuar.

Ja si dukej dalja ne terenet e sportit

Sot eshte vikend shumica e njerëzve pushojnë por si çdo vikend edhe këtë ditë të shtunë 17.10.2020 ne shkollen tonë Drejtoresha e shkollës bashkë me mjeshtërit akoma punojnë , do të punojnë edhe te dielave bile do punojnë dhe intervenojnë në çdo objekt dhe hapësyrë ku do të ketë nevojë për riparim dhe ndërtim , do ti shihni fotot origjinale si janë shkallët ku intervenohet dhe si punohet ju premtojmë se do të i shihni edhe si do duken në finale.