Përkrahje psikologjike

Njoftim për ndihmë psikologjike dhe mbështetje të prindërve dhe nxënësve!

 

Duke marrë parasysh situatën aktuale për shkak të parandalimit  të sëmundjeve infektive KOVID 19 nxënësit nuk vijojnë mësimet në shkollë, dmth ndjekin  mësimit në distancë. Për tejkalimin dhe trajtimin më të lehtë të vështirësive të caktuara që mund të shfaqen në këtë periudhë, psikologu shkollor ju ofron ndihmë psikologjike dhe mbështetjen e nxënësve dhe prindërve.

Psikologia shkollore Suzana Jonuzi do të jetë në dispozicionin tuaj çdo ditë pune nga ora 09:00 deri në 15:00. dhe në numrin e telefonit: 044-333-505;

e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.